Over ons

Wij zijn Mavericks.  Jij bent een Maverick. Samen zijn we De Mavericks.

DeMaverick is er voor jou – samen zijn we rebellen. Wij willen meer verbouwen, maar op minder grond. Wij gebruiken geen pesticides maar creëren veel meer smaak. Mensen praten over het redden van de planet – wij laten zien dat dat kan. Zelfs als je maar een klein beetje tijd en een klein stukje grond of balkon hebt.

Door middel van blogs, videos en workshops laten we je zien dat je kan verbouwen en kan koken met je eigen oogst en dat het heel erg leuk is om te doen.

Vanuit onze gezamenlijke ervaring willen wij jou op weg helpen.

Definitie
"De Maverick"

Maverick betekent het onafhankelijk zijn, het willen veranderen van de wereld. Jezelf niks aantrekken van anderen en doen wat je zelf wilt.

Dit zijn onze Mavericks

Jade

Ik steek mijn handen uit de mouwen om onze leefomgeving te vergroenen. Een typische dag is voor mij lekker buiten bomen kweken, verzorgen en aanplanten. Daarnaast help ik mensen met het integreren van bomen en struiken, zoals in agroforestry en voedselbossen. Na mijn studie aan de HAS hogeschool en verschillende stages op biologische fruitboomkwekerijen ben ik mijn eigen bedrijf begonnen genaamd Jade Reforestry. Hiermee werk ik samen met allerlei partners om tot een groene, duurzame en circulaire toekomst te komen. Ik zorg voor bomen in balans met natuur en landbouw!

Stan 

Stan is afgestudeerd als chef bij het Vista College in Heerlen en heeft recent in het fameuze restaurant van Chateau St. Gerlach gewerkt. Voordat Stan hier begon, heeft hij ervaring opgedaan in top restaurants zoals ‘Da Vinci’ in Maasbracht en ‘The Jane’ in Antwerpen. Daar ontstond zijn interesse voor duurzaam, smakelijk en gezond eten. Zijn passie is om ook bij gezond eten uit te gaan van unieke smaak en creativiteit. Dit staat in al Stan’s receptuur voorop.

Neem contact met ons op

We horen graag van jou