Over De Maverick

Verhaal achter
De Maverick

In ons dagelijkse leven ontkomen we er niet aan om de wereld stukje bij beetje af te brokkelen. Daar kunnen we omheen draaien, maar dat is hoe het is. Alleen hoe het nu gaat, kan het echt niet langer. Daarom gingen wij op zoek.

 

Op zoek naar alternatieven om ons overwicht op zowel de planeet, als onze medemens te verkleinen. Dit vonden wij bij onze partners die naast werken met personen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ook direct handelen met de boeren. Wij geloven in een wereld die niet draait om gemak, maar om elkaar. De Maverick inspireert, verbindt en informeert de bio-rebel die ook in jou schuilt.

De missie van
De Maverick

But really, we’re on a mission! En als bio-rebel doet De Maverick het daarom net even anders, want hoe het nu gaat, kan het niet langer. De Maverick wil namelijk écht een betere plek voor mens en natuur. En dat kan alleen als we samen betere keuzes maken over wat we eten, drinken en op welke manier we hergebruiken.

De visie van
De Maverick

Let’s make a deal. Als wij er voor zorgen dat jij mens- en planeetvriendelijke keuzes kunt maken, voer jij ze dan uit? Dan beloven wij dat wij in onze keuzes de mens en de aarde boven winst verkiezen en nog meer mensen aansporen ons voorbeeld te volgen. Zo verspil jij als bio-rebel zowel geen tijd, als voedsel meer en maken we samen de wereld stukje bij beetje duurzamer. Wij hebben de ambitie om mensen op een gezonde manier oud te laten worden, zonder de wereld daarbij te beschadigen. Een mens- en planeetvriendelijke morgen lonkt.